Holland Messi, SDN Kampioen 2017

Jack Stienstra:
Kampioen SDN troffee.

Wil via deze weg mijn trainingsmaatjes bedanken, die me hebben Ondersteunt om me weer geloof te hebben on er nog 1x voor te gaan.

Laatste paar week fanatiek met Knut Samen kunnen trainen, wat me aantal dingen Beter in grip hebben kunnen krijgen, bedankt voor fijne samemwerking. Daarnaast Claudia en Michael, die oogje op me houden Tijdens gewone Club Training en me ouders die me dik en dun mijn keuzes accepteren en ondersteunen.

 

Jose Stienstra:

Dit weekend,  vele succes en mooie dingen om naar terug te kijken.
Jack Stienstra met Holland Messi, 1e plaats bij de SDN bokaal te Veenendaal, niet alleen eerste maar ook beste A, B en C. Deze dag was dit koppel niet te verslaan. Van harte

98 -85 – 97 totaal 280 punten.

Trots op dit team